A II. Világháború ( képek,információk,hadműveletek,videók,stb)
A II. Világháború ( képek,információk,hadműveletek,videók,stb)
II. Világháború
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kapcsolatok
 
Szerkesztői menü (nem elérhető)
 
!FIGYELMEZTETÉS!

Figyelem!

A szerkesztő a zenékért,képekért,
információkért, vidókért való durvaság esetleges hiteletelenségért, a múlt
kétségbe vonásáért  
felelősséget nem válall!!! A honlap nem támogat semmilyen politikai eszmét!!

Az estleges önkényuralmi jelképek előfordulása a történelmi hűséget szolgálja!

 

 
Magyarország
 
2.magyar hadsereg emlékére

A 2. magyar hadsereg (1942–1943)

Az 1. páncéloshadosztály alakulatai. Esztergomtábor, 1942 

Az 1. páncéloshadosztály alakulatai.
Esztergomtábor, 1942

 

Gépkocsizó gyalogság a doni harctéren, 1942

Gépkocsizó gyalogság a doni harctéren, 1942

 

Repülőtisztek a keleti fronton. Balról az első Horthy István kormányzóhelyettes

Repülőtisztek a keleti fronton. Balról az
első Horthy István kormányzóhelyettes
 
Szótár
 
 
 
 
 
E-mail a szerkesztőnek

 
Magyarország időjárása
Magyarország időjárása
A részletekért klikk a képre.
 
Köszönet

VIDEA

A videók vetítésért köszönet a VIDEA-nak!

 
Bejelentő vonal

 
Játék ajánló
Játék ajánló : The Saboteur

The Saboteur


A Saboteur egy II. világháborús játék, de mielőtt mindenki a „ne már megint egy...” felkiáltással továbblapozna, sietve hozzáteszem: szerencsére van jó pár bíztató elem a dologban, mely - stílusosan, mint Párizs - megér egy misét.

A játék alapfelütése szimpla: van egy egyszerű ír srác, Sean, aki „rosszkor van rossz helyen”: Párizsban jár barátaival, akiket a németek lemészárolnak, így hősünk (akit állítólag egy valós személyről mintáztak) elhatározza, hogy bosszút áll. Mivel nem képzett hadfi, improvizálnia kell: bármely fegyvert és eszközt, mely fegyverként használható, felvehetünk, kocsikat köthetünk el, és bejárhatjuk a várost és környékét. A GTA-szerű szabadságfok miatt teljesen rajtunk áll, mikor és melyik feladatot vállaljuk el, és azt hogyan hajtjuk végre. A kivitelezés pedig parádés és újszerű: az elénk táruló hatalmas játéktér zónákra van osztva, és amely megszállás alatt nyög, fekete-fehérben látszik. Amint egy elfoglalt területre lépünk, régi dokumentumfilmek, vagy még inkább fekete-fehér képregények látványvilága fogad, melyben csak bizonyos elemek színesek, mint például a németek karszalagja - vagy a vér. Ha sikeresen végrehajtunk egy-egy feladatot, automatikusan visszatérnek a színek a zónába, mint ahogy visszatér az élet is.

A játék olyan, mint egy 40-es évekbe adaptált Splinter Cell vagy Thief. Hősünknek akcióit lehetőleg csendben kell elvégeznie, erre minden eszköz rendelkezésére áll; az osonás sötét sikátorokban és háztetőkön, az ártalmatlanítás ökölcsapással, fojtással, szikláról lelökéssel, és a testek elrejtése árnyékos helyekre, különféle tárolókba. Persze lehet lövöldözni is, ám számítani kell az MI-re, hiszen a fegyverropogás két háztömb sugarú körből odacsalja a nácikat, akik nem lesznek szívbajosak. Ilyenkor persze még mindig vannak lehetőségeink: felvehetjük a harcot, elmenekülhetünk, vagy elvegyülünk a tömegben, illetve egyéb módon „semlegesülünk”, például elkapva egy idegen csajt, és lesmárolva őt...

A Saboteur audiovizuális téren is igazi csemege. A francia vidék élénk színei, mély árnyalatai fantasztikus kontrasztot alkotnak a megszállt zónák színtelenségével. A zenében a korabeli big band dzsessz keveredik a klasszikus melódiákkal, egészen egyedi hangulatot kölcsönözve a játéknak. A cucc, ahogy említettem, rendkívül bíztató, nagy adag ötlettel, mely valóban kiemelheti a hasonló címek közül. 

 
Utolsó frissítés

 ideje: 2011. feb. 08.

menü II. Világháború
almenü Hírek/Cikkek
tárgy Láthatatlan tank

Következő frissítés várható tárgya:
???

 
Világóra
 
Kedvencekhez!
Rakj a kedvencekhez!
 
Szövetségesek
 
Tengelyhatalmak
 
Dokumentumok
 
Naptár
2021. Augusztus
HKSCPSV
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
<<   >>
 
Előre katonák!
Indulás: 2006-11-23
 
Most
látogató olvassa a lapot
 
Linkek
 
Háborús linkek
 
Google
Google
 
HÍREK
 
Spammelők ellen!

Ha szeretnél te is csatlakozni, kattints az ikonra

 
Egy szív egy akarat!

 
G-mail
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Nem lopsz!

 

 

 
 

ÚJRA NYITVA A SKAM ONLINE! - ÚJRA NYITVA A SKAM ONLINE! - Skam és remakejei MAGYAR FELIRATTAL, folyamatosan frissülünk!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Egy párkapcsolati elemzés,összehasonlítás,segít abban, hogy harmonikus, biztonságos döntést hozzál, felelõsen és idõben!    *****    A születési horoszkóp olyan információkhoz juttat, amelyek fontosak, fejlõdésünkhöz,valamint, egészségünk megtartásához!    *****    and i know now that this world will never be enough    *****    Rendeld meg születési horoszkópod és a 3 éves ajándék elõrejelzésed, nagyon sok segítséget kaphatsz a továbbiakhoz!!!!!!    *****    Rendkívül részletes személyiség és sors analízis + 3 év elõrejelzés, diplomás asztrológustól. Rendeld meg most! Kattints    *****    "A mágia se nem rossz, se nem jó. Csak az a fontos, mire használod." - SZEREPJÁTÉK    *****    KONOHA.HU - Naruto és Shippuuden rajongói oldal és fanfiction. - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet :)    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. - FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet    *****    SKAM - SKAM France (S08) - wtFock (S05) - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM    *****    "amit Ava Morris akar, azt Ava Morris megkapja, még holtában is"    *****    "a varázslat mindig megköveteli az árát"    *****    "Más kérdés, vajon milyen sokáig lehet mindkét végén égetni ugyanazt a gyertyát, mielõtt teljesen leég."    *****    "Az Elsõk bástyaként állnak a város lakói és az õket fenyegetõ természetfeletti csapások között."    *****    Cameron Ward, a mosoly mögött rejtõzõ ármány. Csak ne feledd: jobb, ha sosem fordítasz hátat neki. - canon karakter    *****    Üdvözlöm! Tetõ felújítás elött áll? Nem találta meg a megfelelõ szakembert? Nézze meg a weboldalam! Ács-Tetõfedõ mester    *****    THE HANDMAID'S TALE - Egy szerepjáték a Szolgálólány meséjének világában - THE HANDMAID'S TALE